Zoeken naar bij mij

Uw zoekactie voor bij mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bert 55 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Eerlijk en belangeloos voorstel: hulp bij het douchen/scheren
Is er hier een toffe dame die graag wat geholpen wordt tijdens het douchen of met een intieme scheerbeurt? Hiermee bedoel ik het inzepen en wassen van uw rug en eventueel andere moeilijk bereikbare plaatsen en het scheren, trimmen of knippen van uw intieme zone. Dit alles uiteraard volledig gratis en belangeloos! Leeftijd of uiterlijk niet belangrijk, oudere en dikke dames van harte welkom! Ben een heel toffe en lieve man, geen macho, betrouwbaar en respectvol. Hygiëne en discretie vanzelfsprekend. Stuur me een vrijblijvend mailtje en dan zien we wel verder..  
gisteren
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Uw grenzen zijn de mijne.. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Stoffel 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Ik zoek een dame voor vast contact.
Hallo, Ik ben een vrijgezel en zoek via deze weg een dame om met regelmaat contact te hebben. Ik heb een zoontje die bij mij woont en wil ook wel eens terug genieten van momenten in het bijzijn van een vrouw. Genieten van mooie momenten zonder verdere verplichtingen naar elkaar toe. Dit kan gaan van samen eens weg gaan voor een etentje, wellness of een intieme avond of combinatie van. Eens samen ontsnappen uit de drukte voor enkele uurtjes. Ikzelf ben slank-sportief gebouwd, 1,71 m en 63 kg. Ik val vooral op een slanke en verzorgde dame. Ik zoek vooral iemand waar ik een klik mee heb een soort van vertrouwelijke band mee kan opbouwen. Indien interesse om eens af te spreken om een glaasje te gaan drinken laat vrijblijvend iets weten met een voorstelling van uzelf.  

Ik zoek een dame voor vast contact.
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
gisteren
Robin 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een vrouw voor één bohemian avond
Voor een bohemian avond,  één avond. Eind deze maand (31/5)  zoek ik nog vrouwelijke gezelschap vanaf 30j om mee te gaan naar een fancy, exclusieve  bohemian avond waar lust en erotiek samenkomen. Een elegante omgeving met interessante en stijlvolle mensen. Geen kelders of bij iemand thuis. Ergens op een unieke plaats in hartje  Gent. Normaal zou ik met een goede vriendin gaan maar ze gaat op vakantie. Ik beloof een sfeervolle avond met een aangenaam gezelschap. Geen verplichtingen naar elkaar toe. Consent is alles. Genieten komt in verschillende vormen, jij bepaalt eigen grenzen.  Alles verloopt heel discreet en respectvol. Mail me als dit jou aanstaat. Tot dan.  
gisteren
Stan 46 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Geil op de baan?
Zin in een date tijdens je werkuren? Zelfstandige sportieve 40 er laat je graag eens ontspannen, of je nu veel of weinig tijd hebt maakt niet uit. Dicht bij de E40, tussen de afrit Deinze en Kruishoutem vertrek je ontspannen. Geen maandenlange berichten, een berichtje als je zin hebt, past het voor beiden dan kom je af. Ik ben 1m88, 80kg, sportief, niet kalend, intiem kaal, zonnig kleurtje …  
gisteren
Jan 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie helpt me bij het maken van naaktfoto's
Misschien is dit hier niet de juiste site, maar ik heb een weddenschap aangegaan en moet nu 20 naaktfoto's maken op zo veel mogelijk verschillende plaatsen, waarvan minstens 5 op een buitenlocatie of op een plaats buiten het huis. Ik ben dus op zoek naar een man, een vrouw of een koppel die me wil helpen met deze opdracht nu donderdagavond 16 mei. Ik kan me verplaatsen in een regio van 30 km rond Middelkerke. Je hoeft geen ervaring te hebben met (naakt)fotografie (indien wel: des te beter), de foto's worden gemaakt met mijn digitale reflexcamera, jij mag uiteraard suggesties doen hoe ik moet poseren, ... Ofwel weet jij een locatie zijn, ofwel gaan we samen op zoek naar een locatie (eerder 's avonds wanneer de kans op voorbijgangers minimaal is). Je mag me zeker aanraken, daar heb ik geen probleem mee. Wie kan me helpen? Ook oudere personen (60+ bv. mogen zeker reageren). Indien je extra vragen zou hebben voor mij: stuur me gerust een berichtje.  
Rob 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komende vrijdag of zaterdag (17-18/05): datenight met klassedame
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die komend weekend graag op date gaat met een 100% klassedame. Eerst kennismaken bij een drankje op cafe, bij mij/jouw thuis of bij kaarslicht op restaurant. Als de fysieke en emotionele klik er is, kijken we wat er volgt (bij mij/jou/op hotel). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Tot gauw?  

Komende vrijdag of zaterdag (17-18/05): datenight met klassedame
gisteren
Knuffelbeer 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Stoeipoesje gezocht
Verzorgde man zoekt date met verzorgde vrouw, mager type mag en leeftijd onbelangrijk. Kan niet ontvangen, op kamer in Wevelgem of bij jouw? Date af te spreken. Kort kennismaken, knuffelen, je ontdekken op speelse wijze, voetjes masseren en strelen, intiem. Je wensen zijn te bespreken. Tot hoors.  
gisteren
Kobe 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie durft?
Hallo dames, al fijn dat je deze advertentie even leest want ik ben op zoek naar een witte raaf die durft afspreken met deze spontane, humorvolle en best goed uitziende man om... toe te kijken hoe ik met mezelf speel. Meer hoeft er niet te gebeuren maar kan wel als je daar zelf zin in hebt. Dit kan op een discrete publieke locatie (bvb in de wagen), tijdens een privé sauna bezoekje of bij mij thuis. Geprikkeld? Durf je deze spannende date wel aan? Stuur dan even een berichtje en dan...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10